Hirdetés

Ezt üzente Liverpoolból Szoboszlai Dominik a magyaroknak

Somló-Bakos Dalma portré Somló-Bakos Dalma

Megtörtént a hivatalos bejelentés: Szoboszlai Dominik aláírt a Liverpoolnál. A focista máris üzent a magyaroknak.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik Liverpool FC

"Sziasztok srácok! Üdv Liverpoolból. Hajrá magyarok!" - ez volt az első nyilvános videós üzenete Szoboszlai Dominiknak azután, hogy a Liverpool FC hivatalos csatornáin is közzétette, hogy a magyar focista náluk fog játszani. Szoboszlai Dominik a 8-as mezt kapta.

Szoboszlai, a magyar válogatott szövetségi kapitánya két és fél sikeres Bundesligában eltöltött év után érkezik a Liverpoolba. Jürgen Klopp, a Liverpool FC menedzsere így nyilatkozott: “Az első dolog, amit elmondhatok, üdv a Liverpoolban, Dominik. Tudom, hogy ő most mennyire izgatott, hogy itt lehet velünk, ezért fontos kiemelnem, hogy mi is hasonlóan érzünk”.

Klopp elmondta, hogy a magyar focistát, mint ellenfelet valamennyire ismerik, mert volt néhány “nagyon kemény” meccsük a Salzburg ellen, amikor Szoboszlai még ott játszott.” A menedzser kiemelte azt is, hogy Szoboszlai még nagyon fiatal játékos, és tudják, hogy még rengeteget kell fejlődnie, így türelmesek is lesznek vele szemben. “Időt és teret adunk neki, hogy kibontakoztassa a tehetségét a csapaton belül” - tette hozzá a liverpoolfc.com tudósítása szerint.

“Tudom, hogy a szurkolók ugyanolyan izgatottak, mint mi, de azzal is tisztában vagyok, mert sokszor láttam már, hogy hatalmas segítségünkre lesznek a megteremteni azokat a feltételeket, amelyek lehetővé teszik Dominik boldogulását” - idézi a klub honlapja Kloppot.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés