Hirdetés

Szoboszlai Dominik mezéért egy vagyont kér a Liverpool

Garai Kitti portré Garai Kitti

Szoboszlai Dominik 8-as számmal ellátott mezéért több tízezer forintit kérnek az angol klub hivalatos oldalán. 

Mint arról a Naphire.hu is beszámolt, miután átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, Szoboszlai Dominik hivatalosan is a Liverpool játékosa lett. A magyar focista 8-as mezben fog szerepelni új csapatában, ami mint kiderült, nem véletlen, ugyanis Fabrizio Romano szerint a focista egyik példaképe Steven Gerrard, aki 2004-től 2015-ig, a visszavonulásáig viselte ezt a számot. 

A Liverpool online boltjában már bárki vásárolhat magának egy Szoboszlai Dominik nevével ellátott Liverpool-mezt, azonban ehhez mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. 90,95 fontért lehet kapni egy ilyen pólót – a hazai, vörös színben pompázó mellett már az idegenbeli, fehér-zöld összeállításban is –, ami a jelenlegi árfolyamon számítva mintegy 39 500 forintnak felel meg - szúrta ki a Mosthir.hu

Ezzel szemben egy hivatalos magyar válogatott Szoboszlai-mez 20 ezer forint körül mozog. De még Szoboszlai korábbi klubja, az RB Leipzig felszerelésénél is drágább, hiszen a lipcsei mezek jelenleg 95 euró körül mozognak, ami 35 500 forint. 

Érdekesség, de Szoboszlai nevével ellátott lipcsés mezt már nem is lehet kapni, miközben a shop oldalán a legtöbb reklámfotón még a magyar válogatott focista pózol - jegyezte meg a portál. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés