Hirdetés

Nagy a baj? Szoboszlai kőkemény riválist kaphat Liverpoolban

Nap Híre portré Nap Híre

Szoboszlai Dominik csapata, a Liverpool kiszemelte magának a Seria A-ban szereplő Atlanta egyik legjobb játékosát, Teun Koopmeinerst. Csakhogy a holland középpályás ugyanazon a poszton játszik, ahogy a magyar sztárfocista, így Dominik kőkemény riválist kaphat. 

Az Origo azt írja, a 25 éves holland válogatott középpályás az olasz bajnokság egyik legfelkapottabb játékosa, többek között a Napoli, a Juventus és a Newcastle United figyelmét is felkeltette, és a hírek szerint a Liverpool is élénken érdekődik iránta. Bár az Atalanta nem szívesen válna meg a csapat legjobbjától, azonban egy 45 millió euró körüli ajánlatra nem biztos, hogy nemet mondanának. 

Azt beszélik, hogy a Liverpool a középpályára tervez újabb erősítést, és a forrásokszerint egy 45 millió euró körüli ajánlatot tehet Koopmeinersért, akit akár már a téli átigazolási időszakban megszerezhet. Ez viszont nem biztos, hogy jó Szoboszlai Dominiknak, ugyanis a holland futballzseni is a középpálya tengelyében futballozik, tehát ebben a tekintetben a csapaton belüli riválisa lehet a magyar válogatott csapatkapitányának. 

Koopmeiners ebben a szezonban eddig 26 meccsen lépett pályára klubjában, ezeken 7 gólt lőtt és 4 gólpasszt adott, ami egy kicsivel több a magyar válogatott játékos mutatójánál (Szoboszlai 26 meccsen 4 gólnál és 3 gólpassznál jár). 

A válogatottbeli teljesítményüket illetően viszont a Liverpool sztárja áll sokkal jobban, ugyanis Szoboszlai a nemzeti csapat 6 őszi meccsén 3 gólt rúgott és 3 gólpasszt osztott ki, míg Koopmeiners az eddigi 20 fellépésén jutott összesen 2 gólig és 2 gólpasszig, ráadásul mindezt több mint három év alatt érte el.

Bár azt is meg kell jegyezni, hogy idén eddig csak egy meccsen játszott Szoboszlai, ugyanis Newcastle United elleni mérkőzésén megsérült a a combhajlító izma. A naphire.hu írt arról is, hogy Liverpool a múlt héten hatnapos miniszünet után ismét megkezdte a felkészülést, azonban Szoboszlai Dominik nem jelent meg az AXA Training Centre pályán, és a Bournemouth elleni Premier League-mérkőzésen sem játszott vasárnap. És természetesen beszámoltunk arról is, hogy a héten már edzett a magyar sztár, így valószínűleg vasárnap, a Norwich City elleni FA-kupa-mérkőzésen térhet vissza a Liverpool csapatába.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés