Hirdetés

Aggódnunk kell Szoboszlaiért? A következő mérkőzésen sem térhet vissza

Nap Híre portré Nap Híre

A Liverpool másodedzője, Pepijn Lijnders egy keddi sajtótájékoztatón elárulta, hogy mikor léphet újra pályára a sérüléséből felépülő Szoboszlai Dominik.

Mint azt a naphire.hu is megírta, Szoboszlai Dominik megsérült a Liverpool idei legelső, Newcastle United elleni mérkőzésén. A magyar válogatott csapatkapitányának a combhajlító izma sérült meg, ami miatt már egy ideje nem léphet pályára. A Liverpool a múlt héten hatnapos miniszünet után ismét megkezdte a felkészülést, azonban Szoboszlai Dominik nem jelent meg az AXA Training Centre pályán, és a Bournemouth elleni Premier League-mérkőzésen sem játszott vasárnap.

Szerda este a Liverpool a Fulham otthonában játszik mérkőzést az angol Ligakupa elődöntőjében, ahol 2-1-es előnyből várják a visszavágót. Bár úgy tűnt, hogy Szoboszlai Dominik erre a találkozóra már tényleg készen fog állni, de a klub másodedzője egy keddi sajtótájékoztatón mást mondott.

Domi tegnap már nálunk edzett, de csak egy kispályás, egyérintős meccsen vett részt. Jól játszott, jól érezte magát, plusz munkát is végzett a sporttudományi csapattal. Készen áll, ám a holnap túl korai még neki, így a hétvégére fog készülni, ha nem történik semmi újabb baj

- nyilatkozta Pepijn Lijnders Szoboszlairól, amit az Origo vett észre.

A magyar válogatott csapatkapitánya valószínűleg vasárnap, a Norwich City elleni FA-kupa-mérkőzésen térhet vissza a Liverpool csapatába. Szoboszlai eddig egy bajnokit, egy FA-kupa-meccset és egy Ligakupa-mérkőzést hagyott ki a sérülése miatt.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés