Hirdetés

Mi történhetett? Szoboszlai Dominik nem jelent meg a Liverpool edzésén

Nap Híre portré Nap Híre

Mint azt a naphire.hu is megírta, Szoboszlai Dominik megsérült a Liverpool idei legelső, Newcastle United elleni mérkőzésén. A magyar válogatott csapatkapitányának a combhajlító izma sérült meg, ami miatt már egy ideje nem léphetett pályára. A Liverpool most hatnapos miniszünet után ismét megkezdte a felkészülést, azonban Szoboszlai Dominik nem jelent meg az AXA Training Centre pályán. Úgy tűnik, Dominiknak nem halad olyan gyorsan a gyógyulása, ahogy azt korábban mindenki remélte, így valószínű, hogy vasárnap, a Bournemouth elleni Premier League-mérkőzésen sem játszik majd.

Az Index írta meg, hogy a hatnapos szünetet követő első edzésen huszonhatan vettek részt a Liverpool edzőközpontjában, az AXA Training Centre-ben, de Szoboszlai Dominik nem volt ott, ami arra utal, hogy még mindig szenved a január elsején szerzett sérülése miatt, és még nem jött rendbe teljesen. Ha ez így van, akkor a vasárnapra, a Bournemouth elleni idegenbeli PL-mérkőzésre tervezett visszatérése sem valósulhat meg.

A portál felidézte, hogy Szoboszlai Dominik az Év Sportolója gálán kijelentette, hogy nem akarja siettetni a visszatérést, inkább most arra koncentrál, hogy teljesen meggyógyuljon. 

Szoboszlai egyike volt annak a hét játékosnak, aki nem lehetett ott az AXA Training Centre-ben: Mohamed Szalah az Afrika-kupán szerepel, Vataru Endo az Ázsia-bajnokságon, Andy Robertson még csak tornatermi edzéseket végez, és Thiago Alcantara, Joel Matip és Kosztasz Cimikasz is még sérült.

A Liverpool legközelebb vasárnap 17.30-kor játszik majd a Bournemotuh ellen a Premier League 21. fordulójában. Szoboszlai csapata 20 forduló után 45 ponttal vezeti a tabellát a 43 pontos Manchester City előtt.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés