Hirdetés

Gusztustalan részletek: ezért szakított élettársával Orbán Viktor szövetségese

Nap Híre portré Nap Híre

Giorgia Meloni olasz kormányfő a közösségi médiában jelentette be Andrea Giambrunóval való kapcsolatának végét. Tíz évig voltak együtt. Meloni azután szakított partnerével, miután a férfit rajtakapták, hogy egy nőt "édeshármasra vagy akár négyesre" akart rávenni.

A hagyományos családi értékeket többek között Budapesten is propagáló olasz miniszterelnök a közösségi médiában jelentette be Andrea Giambrunóval való kapcsolatának végét két nappal azután, hogy felvételek kerültek elő arról, hogy a televíziós újságíró adáson kívül gusztustalan szexista megjegyzéseket tesz egy női kolléganőre. Meloni, akinek egy közös gyereke, hétéves kislánya van Giambrunóval, ezt írta: "A kapcsolatom Andrea Giambrunóval, amely csaknem 10 évig tartott, itt ér véget".

Hozzátette: "Köszönöm neki az együtt töltött csodálatos éveket, a nehézségeket, amelyeken keresztülmentünk, és hogy nekem adta a legfontosabbat az életemben, ami a lányunk, Ginevra. Az útjaink egy ideje elváltak, és itt az ideje, hogy ezt tudomásul vegyük".

A Mirror most azt írja: a szakítás kiváltó okai azok a gusztustalan megjegyzések voltak, amelyeket Giambruno tévéműsorának felvételén, adáson kívül tett egy kolléganőjének. 

„Édeshármas, sőt, akár négyes”

Hivatkozás másolása

Giambruno az első, adáson kívüli megszólalásáról készült klipben arról panaszkodik, hogy az emberek kritizálják a frizuráját, majd azt kérdezte kolléganőjétől: "Miért nem találkoztunk már korábban?" A második felvételen azt mondja kolléganőjének, hogy szükségük van még egy résztvevőre a műsorban, majd hozzáteszi: "Csináljunk hármasban, sőt, akár négyesben is".

Giambruno már korábban is tett botrányos kijelentéseket, például szeptemberben azt mondta műsorában, ha a nők el akarják kerülni, hogy megerőszakolják őket, akkor "ne rúgjanak be". Mindezt egy sor nagy visszhangot kiváltó nemi erőszak-esetet követően mondta. Meloni akkor megvédte őt, mondván, hogy szavait félreértelmezték. Hozzátette, hogy bár Giambruno szavai "elhamarkodottak" voltak, de motivációja hasonló volt ahhoz, mint amikor az édesanyja azt mondta neki, vagyis hogy "tartsd nyitva a szemed" és vigyázz magadra.

Giambrunót azért is bírálatok érték, mert tagadta az klímaválságot, amikor azt mondta: "A nyári hőség nem nagy hír".

Meloni és Giambruno a Mediaset egyik stúdiójában találkozott, mielőtt egy politikai gyűlésekkel zsúfolt nap után egy műsorban vettek volna részt. Giambruno úgy jellemezte a találkozásukat, mint "szerelem első látásra".

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés