Hirdetés

Szabó Erika fájdalmas döntést hozott: a kisfiáról van szó

Nap Híre portré Nap Híre

Szabó Erika Palik Lászlóék Ilyen az élet című műsorában beszélt arról, nem fogja forszírozni, hogy közös képek készüljenek a kisfiával, amíg Noel magától nem igényli azt. 

Talán nincs olyan szülő, akinek ne lenne ismerős, hogy a gyerekek néha bizony nem akarnak a szüleikkel fotózkodni. Erre Szabó Erika is rájött, aki azt mondta Palik Lászlóék műsorában, emiatt nem is fogja addig erőltetni, amíg a kisfia nem akarja – írja a Blikk Rúzs. Mint mondta, Noel csak négy hónapos, ezért nem fogja agyba-főbe fotózgatni. 

„Pont ez az az időszak, amikor ő ebben semmilyen módon nem tud állást foglalni. Ha ő tinédzserként szeretne az anyukájával feszíteni valami címlapon, hát az szuper lesz, én leszek a legbüszkébb. Meg hát most is gyönyörű, nyilván teleszórnám vele a világot, hogy mennyire cuki. De a férjemre is iszonyú büszke vagyok, mégse nagyon van rólunk közös kép. Nekem valahogy az életem így volt komfortos” – részletezte a színésznő. 

„Szeretném megvárni, amikor a kisfiam kér arra, hogy hadd szerepeljen velem egy fotón. Ebben reménykedem, hogy ezt elérjük, de addig is megvárom, amíg ő kér erre” – tette hozzá. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés