Hirdetés

Váratlan fordulat: Habony Árpád unokaöccse lehet a milliárdos vállalkozó, aki a Szigeten balhézott

Nap Híre portré Nap Híre

Ellenszegült a rendőröknek, az intézkedés közben ennek következtében eltört a karja. Úgy tudni, a Club Tihany Üdülőközpont Zártkörűen Működő Részvénytársaság vezérigazgatójáról van szó.

Ahogy arról a Naphire.hu is beszámolt, nem volt balhétól mentes az idei Sziget Fesztivál sem: a rendőrök több embert is elfogtak drog, vagy éppen garázdaság miatt. Emellett a sajtó arról is írt, hogy egy magyar milliárdos vállalkozó botrányos módon viselkedett a fesztiválon, ezért a biztonsági őrök kidobták. A férfi azonban a rendőrökkel is összetűzésbe keveredett, fenyegetőzni kezdett és ellenszegült, megtagadta személyazonossága igazolását, illetve hátrafeszítette a karját, hogy ne tudják megbilincselni. Ennek az lett a vége, hogy eltört a karja a rendőri intézkedés során. 

Most a Blikk információja nyomán az atv.hu arról ír, az említett vállalkozó nem más, mint a Club Tihany Üdülőközpont Zártkörűen Működő Részvénytársaság vezérigazgatója, Sz. Gergő. 

A lap szerint a fiatal milliárdos befolyásos rokonsággal rendelkezik, a nagybátyja ugyanis Habony Árpád, a miniszterelnök tanácsadója. A 33 éves Sz.-t 2020-ban nevezték ki a budapesti székhellyel rendelkező cég balatoni luxusszállójának első emberévé.

Sz. Gergő édesapja az az Sz. Ferenc volt, aki cégével többek közt az egykori Józsefvárosi, MÁV-telepen levő, azóta felszámolt kínai piac biztonságáért felelt.

Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója korábban arról beszélt, hogy Portik Tamást a rendőrségi rajtaütéskor Sz. édesanyja mellől vitték el, az özvegy erről egy bírósági eljárásban, tanúként történő meghallgatása során azt vallotta, Portik Tamással valójában csak olyan magánéleti kapcsolata volt, ami csak társaságban zajlott. "Társasággal mentek síelni, vásárolni, amelyben Portik is ott volt, illetve párszor járt fenn az irodájában."

A Blikk az esettel kapcsolatban telefonon és elektronikus levelezés formájában is kereste a Club Tihany igazgatóságát, de egyelőre nem kapott választ arra, mi a véleménye Sz. Gergő vezérigazgatónak a történtekről.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés