Hirdetés

Nem sokat szórakozott a TV2 sztárja: válása után máris új párja lehet

Nap Híre portré Nap Híre

Sydney van den Bosch-ról elindultak a pletykák, hogy újra szerelmes, és egy teniszedző mellett találta meg a boldogságot.

Mint azt a naphire.hu is megírta, tavaly bombaként robbant a hír, hogy hét év együttélés után döntött úgy Sydney van den Bosch és Egerszegi Tamás, hogy véget vetnek a házasságuknak. Arról is beszámoltunk, hogy elterjedt egy durva pletyka, miszerint 2020 válságos év volt a házaspár számára, ugyanis többen úgy gondolták, hogy Sydney van den Bosch összemelegedett a Farm VIP forgatása alatt Kucsera Gáborral.

A TV2 sztárját egyébként már évek óta támadták amiatt is, hogy a házassága alatt folyamatosan a férje nélkül utazgatott. Ezek a kritikák pedig csak felerősödtek akkor, amikor Kucsera Gáborral hírbe hozták a modellt - idézte fel az Origo, hozzátéve, hogy Sydney és a férje az összeköltözésük óta is elég kevés időt töltöttek együtt, de Egerszegi szinte azonnal el is költözött a feleségétől.

A portál most a Reditten szúrta ki, hogy Sydney van den Bosch-ról elindultak a pletykák, hogy újra szerelmes, és egy teniszedző mellett találta meg a boldogságot. A kommentek alapján többen úgy gondolják, hogy komoly kapcsolat van kialakulóban, hiszen Sydney édesanyja, és legjobb barátnője is követi a fiatalembert a közösségi oldalakon.

Abból kiindulva hogy követi Sydney anyukája, legjobb barátnője, és maga Sydney is. Simán elképzelhető, hogy ismerkednek. Tekintve, hogy mindig azt nyilatkozta, hogy ők azok, akikkel mindent megosz

– írta az egyik kommentelő.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés