Hirdetés

Őrült pletyka terjed a TV2 sztárjának válásáról

Nap Híre portré Nap Híre

Sokan gyanakodnak, hogy ez nem lehet véletlen egybeesés.

Hét év együttélés után döntött úgy Sydney van den Bosch és Egerszegi Tamás, hogy véget vetnek a házasságuknak. A modell úgy fogalmazott, szerinte már menthetetlen volt a kapcsolatuk, de nagyon nehéz volt beismernie a kudarcot és megfogalmaznia azt, hogy mi a következő lépés.

Sydney van den Bosch
Sydney van den Bosch Fotó: Facebook

A házaspár számára válságos év volt a 2020, hiszen akkor kényszerhelyzetben kellett összeköltözniük, valamint többen azt sejtették, hogy Sydney van den Bosch összemelegedett a Farm VIP forgatása alatt Kucsera Gáborral, akinek szintén régóta válságban lehetett a házassága Tápai Szabinával - írja az Origo

Az is furcsa egybeesésnek tűnik, hogy mindketten idén jelentették be válásukat, bár konkrét bizonyíték azóta sincs arra, hogy hazudtak-e és valóban több volt köztük, mint munkakapcsolat.

Sydney van den Boscht már évek óta támadták a közösségi médiában a házassága miatt, ugyanis sokaknak feltűnt, hogy folyton férje nélkül utazgat, hol a barátnőivel, hol az édesanyjával. Ezek a kritikák is felerősödtek, amikor Kucsera Gáborral hozták hírbe a modellt, de ő érdemben sosem reagált ezekre a vádakra.

Bár nem tudni, hogy a végső lökést mi adta meg a házaspár számára, akik az összeköltözésük óta is elég kevés időt töltöttek együtt, de Egerszegi Tamás szinte azonnal elköltözött a feleségétől.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés