Hirdetés

Súlyos üzenet: Ferenc pápa a gonosszal szövetkezik?

Nap Híre portré Nap Híre

Brutális dolgokat állít a dél-afrikai főrabbi Ferenc pápáról.

Warren Goldstein, Dél-Afrika főrabbija egy új videót osztott meg a közösségi oldalán, amelyben úgy fogalmazott, hogy a katolikus egyház feje szerinte történelmi bűnt követ el, amikor "elvitatja Izrael erkölcsi jogát" a Hamásszal szemben indított háborúhoz.

Azzal, hogy ezt a jogos önvédelmi háborút egy szinten említi a Hamász barbárságával, megismétli XII. Pius bűneit, és titokban összejátszik a gonosz erőivel, akik a zsidó nép megsemmisítésére törekszenek

- jelentette ki a rabbi, amit az ATV idézett. A rabbi arra utalt, hogy XII. Pius is hallgatott a II. világháború idején a vészkorszakban. Ezért szerinte a pápa ezzel az erkölcsi relativizmussal a keresztényeket is kiszolgáltatja a támadásoknak. 

"A keresztényeket szerte a világon ugyanaz a gyilkos gyűlölet éri, amely a zsidók ellen is irányul, és a pápa nem veszi észre, hogy ebben a háborúban egy oldalon állunk" - tette hozzá a főrabbi, miután Ferenc pápa néhány napja "terrorizmusnak" minősítette azt, hogy Izrael a Gázai övezetben olyan civil létestményeket támadott, amelyeket a Hamász használt álcázásként a gyilkos akcióikhoz. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés