Hirdetés

Suhajda Szilárd édesapja torokszorító üzenetet küldött fiának

Garai Kitti portré Garai Kitti

Az egész ország aggódik a hegymászóért, aki két napja tűnt el a Mount Everesten.

Mint azt lapunk is megírta, Suhajda Szilárd műholdas nyomkövetőjének legutóbbi jelzése szerdán, nepáli idő szerint 19:30-kor érkezett, azóta nem adott életjelet magáról a magyar hegymászó. Beszámoltunk arról is, hogy Suhajdát egy csapat megtalálta: Szilárd 8780 méteren, a Hillary-lépcső aljában van. Elmondásuk szerint amikor elhaladtak mellette, életjeleket mutatott, de fagyási sérülések nyomai és a magashegyi agyödéma jelei látszottak rajta. 

A hegymászó felesége a Facebook-oldalán közölte, hogy ma reggel megkísérelnek helikopterrel felrepülni olyan magasságba, ahonnan láthatják Szilárdot. Ezzel egy időben három serpát elindítanak Szilárdért, akik optimális esetben már május 26-án, a késői órákban felérhetnek hozzá. Nem sokkal később Suhajda édesapja is közzétett egy bejegyzést, melyben a fiának üzen. 

Mit is élhetsz át most? Sikerek és kudarcok? Most engedd el, és csak magadra, a túlélésre gondolj, koncentrálj! Összetartva az ország, barátok és rokonok – VELED VAGYUNK ÉS IMÁDKOZOM, IMÁDKOZUNK ÉRTED, és hogy a kisunokám, a fiad újra a tenyeredbe tudjon csapni, hogy "szia édesapa" újra itthon... Könnyes szemmel, aggódva osztom meg én is a jelenlegi, biztató friss híreket... Szeretünk és nagyon várunk HAZA‼️ Tarts ki, erős vagy

- szúrta ki a Bors az aggódó édesapa bejegyzését.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés