Hirdetés

Stana Alexandra titokzatos üzenete Marics Petinek: mi folyik itt?

Nap Híre portré Nap Híre

Válságba került Stana Alexandra és Meggyes Dávid kapcsolata.

A pletykák szerint a problémák nem most kezdődtek, hiszen már a Párharc című műsor felkérését is alaposan átfontolták, ugyanis akkor sem állt már stabil lábakon a kapcsolatuk. Ráadásul azóta kiderült, már külön is költöztek.

A barátok úgy vélik, Szandinak jót tett a különválás, mivel sokkal boldogabbnak és felszabadultabbnak látják. Bár az üzletember visszavágyik továbbra is a szerelméhez és reménykedik, helyrejöhet a kapcsolatuk, ennek ellenére egy másik lánnyal látták nemrég a székesfehérvári karácsonyi vásáron - írja a Story.

A szakításról azonban még egyikük sem nyilatkozott, ám az mindenkinek feltűnt, hogy Stana jól kijött a Dancing with the Stars negyedik évadában a táncpartnerével, Marics Petivel. Nem kellett sok idő ahhoz sem, hogy a rajongók elkezdjék összeboronálni őket. Bár a táncosnő azt nyilatkozta csak barátok, ám most mégis érdekes dolgot írt ki az Instagram-oldalára.

Instagram-oldalán a leíráshoz hozzáadta a STEX becenevet. Erről pedig köztudott, hogy Marics Peti nevezte így a TV2 táncos műsora alatt.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés