Hirdetés

Szívszorító: eltemették a southporti késelés legfiatalabb áldozatát

Virág Sára portré Virág Sára

Szombaton temették el a southporti késelés hatéves áldozatát. 

Szombaton helyezték örök nyugalomra a southporti késelés legfiatalabb, mindössze hat éves áldozatát, Bebe Kinget – számolt be róla a BBC. Bebe King mellett a hétéves Elsie Dot Stancombe és a kilencéves Alice da Silva Aguiar is életét vesztette a Taylor Swift nevéhez köthető táncrendezvényen történt támadásban. Alice-t múlt vasárnap temették el. Bebe szülei azt mondták, hogy a kislány kilencéves nővére, Genie a helyszínen volt a gyilkosságokkor, de szerencsére sikerült elmenekülnie. 

A család mindenkit arra kért, hogy tartsák tiszteletben a gyászukat, mint mondták, szűk családi körben szeretnék elbúcsúztatni a kislányt, de aki szeretne, gyújtson egy gyertyát helyi idő szerint 11 órkor. A szülei csodálatosan kedves és életvidám lányként jellemezték a tragikusan korán elhunyt kislányt. Emellett köszönetet mondtak a hatóságoknak is, valamint a város közösségének is. 

Southport parlamenti képviselője, Patrick Hurley a közösségi oldalán emlékezett meg napról: "Ma van Bebe King temetése. Gondolataim és imáim a családjával vannak ebben a rendkívül nehéz időszakban" – írta. Emellett arra kért mindenkit, hogy gyújtsanak egy gyertyát a kislány emlékére. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés