Hirdetés

Megtörte a csendet Krúbi, ezt mondta a nagykoncertjén történt sokkolós botrányról

Nap Híre portré Nap Híre

A zenész úgy fogalmazott, hogy az eset őt is mélységesen felháborította.

Krúbi a múlt héten tartotta meg az arénás koncertjét, ahol kisebb botrány alakult ki, miután az interneten olyan videófelvételek jelentek meg, amelyeken az látható, hogy a helyszínt biztosító biztonságiak sokkolóval szereltek le egy koncertezőt.

Krúbi egészen eddig halgatott, nemrég azonban a Facebook-oldalán megtörte a csendet és írt néhány szót az invidensről, ami elmondása szerint nemcsak a rajongóit, hanem őt is mélységesen felháborította.

"A koncert után eljutott hozzánk, hogy a helyszín által biztosított személyzet az egyik beengedési ponton néhányatokat nem (vagy késve) engedett be az általatok jegyvásárlásnál választott szektorba. Ezt a mulasztást eleve elfogadhatatlannak tartom, arról nem is beszélve, hogy a jogos felháborodásotokra vérlázító erőszakossággal reagált a helyszín biztonsági személyzetének némelyik tagja"

- írta a zenész a bejegyzésében, majd kiemelte, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy kiderítsék, miért nem volt szervezettség a helyszínen és a rajongóit miért nem kaptak megfelelő bánásmódot. "Mellettetek állva bevetünk mindent, hogy megfelelő mértékű kárpótlásban részesüljetek".

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés