Hirdetés

Ha jól értjük, Molnár Áron szerint Krúbi nem is trú ellenzéki, csak a pénzért csinálja

Nap Híre portré Nap Híre

Azt mondja, így nem ér elmenni egy tüntetésre vagy beleállni a rendszerbe.

„Hogy van az, hogy felhasználod az ellenzékiséged arra, hogy meggazdagodj? Ha te egy Orbán Viktor figurát emelsz, és szól a zene és azt megcsókolod... ez egy brand, amit én elfogadok és látok, és értem. De akkor szerintem ér elmenni egy tüntetésre és beleállni ebbe a rendszerbe vagy elmenni az Iványi Gáboréknak a fűtött utcájához, és azt mondani, hogy figyelj, itt leszek egy órát és tök szívesen slamelek, rappelek vagy beleállok ebbe a történetbe, mert ha nem teszed meg akkor ilyen megélhetési ellenzékivé válsz” – mondta Molnár Áron Krúbival kapcsolatban a Telex interjújában, amit a 444 szemléz.

A Krúbi és Molnár közötti konfliktus ott kezdődött, hogy előbbi cringenek, azaz kínosnak titulálta utóbbit – ezt meg is énekelte –, mire utóbbi felkérdezte előbbit, hogy jó, de akkor mit csináljon, ha közben tenni akar a közügyekért. Krúbi azóta nem reagált Molnár kérdésére.

Molnár szerint felelősen kéne felhasználnia a színészeknek és a zenészeknek azt a médiafigyelmet, mellyel rendelkeznek, hogy értékeket tudjanak kommunikálni.

A kérdésre, hogy mi lesz, ha kiderül, hogy Molnár és mozgalma, a noÁr nélkül sikeresebben működik az ellenállás, azt mondta:

„nem az a célom, hogy én mekkora király vagyok, hogy megszerveztem egy 40 ezres tüntetést, hanem az a tüntetés eszkalál-e egy olyan ellenállást, amiben a státusztörvényt visszavonatják a pedagógusok. Engem ez érdekel. Engem nem az érdekel, hogy ki vesz pulcsit meg pólót. A pulcsi meg póló megvételével a mozgalmat támogatod, 1 millió forint jött be ebből, mi pedig 950 ezer forintot odaadtunk Iványi Gáboréknak”.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés