Hirdetés

Már megint megjósolta az amerikai politika jövőjét a Simpson család?

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Lassan a lottószámokat is megjósolhatná a Simpson család.

A televízió leghosszabb ideje futó sorozatát ismét a modernkori Nostradamusnak nevezik. A 2000-ben megjelent "Bart a jövőbe" című epizódban Lisa Simpson felnőtté válik, és az Egyesült Államok első női elnöke lesz. Ruhája feltűnően hasonlít ahhoz, amit az USA első női alelnöke, Kamala Harris viselt a 2021-es beiktatáson, beleértve a kiegészítőket is - írja a CNN.

Al Jean, a Simpson család egyik legismertebb írója a közösségi médiában kommentálta a hasonlóságot.

"@TheSimpsons 'jóslat', aminek büszke vagyok, hogy részese lehetek"

- írta az X-en (korábban Twitter).

De nem ez az első alkalom, hogy a Simpson család egy epizódja véletlenül jóslatként szolgált. Íme néhány másik példa:

A fent említett bizonyos epizódban Lisa Simpson Donald Trump hivatali ideje után lett elnök. A sorozat ezen része pedig 16 évvel azelőtt ment le a tévében, hogy Trumpot ténylegesen megválasztották volna az Egyesült Államok elnökévé. 

Lady Gaga koncertje a Super Bowl-on

Hivatkozás másolása

Az énekesnő 2012-ben tűnt fel a Simpson család egyik részében. Gaga rajzfilmes verziója éppen Springfieldnek ad koncertet, amelyben a levegőben repül - hasonlóképpen ahhoz, ahogyan azt a 2017-es Super Bowl félidei fellépése során tette.

Jóval azelőtt, hogy az okosórákat a csuklónkra tehettük volna, a Simpson család egyik 1995-ös epizódjában már bemutattak valami hasonlót az alkotók.

Apple Vision Pro

Hivatkozás másolása

"A Simpson megjósolta a jövőt... Már megint" - áradozott egy X-felhasználó, aki a rajzfilm jövendölését írta le az Apple üzleteiben már megjelent Apple Vision Pro szemüvegről. Ahogy azt korábban a Nap Híre is megírta, a találmány már megjelent 2016-ban a Simpson család egyik epizódjában.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés