Hirdetés

Szomorú dolgot mesélt a halálos betegséggel küzdő világsztár, a régi álmát már nem tudja megvalósítani

Nap Híre portré Nap Híre

A Bűbájos boszorkák színésznűje évek óta küzd súlyos betegséggel.

Shannen Doherty-nél még 2015-ben diagnosztizáltak mellrákot, és bár gyógyultnak nyilvánították, négy év múlva, 2019-ben újra kiújult nála a betegség, ráadásul sokkal agresszívabb formában tért vissza a szervezetébe. A színésznő már a halálra is felkészült, és megtörten nyilatkozott a betegségről.

Az 52 éves színésznő nemrég a saját podcastműsorában arról beszélt, hogy már elkezdte az otthonából eladni a vagyontárgyait, ugyanis az édesanyja helyzetét szeretné megkönnyíteni, ha úgy hozza az élet, hogy ő előbb halna meg.

"Jelenleg az anyám a legfontosabb számomra. Tudom, hogy nehéz lesz neki, ha meghalok, ezért más dolgokat szeretnék megkönnyíteni neki. Nem akarom, hogy sok dolga legyen ezzel, és hogy neki kelljen eladnia a bútoraimat" 

- mesélte Shannen, aki elárulta azt is, hogy az évek során vásárolt dolgait eladományozza vagy eladja, ám ez ráébresztette arra, hogy a régi álmát már talán soha nem tudja megvalósítani.

"Tennessee-ben voltunk, és mikor elkezdtem pakolni, elsírtam magam. Nagyon nehéz és nagyon érzelmes volt, mert bizonyos mértékig úgy éreztem, hogy feladom az álmomat, hogy mások által kidobott és bántalmazott lovakat tartsak itt, de végül az ingatlan eladása mellett döntöttem" - idézte a sztár szavait az Origo.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés