Hirdetés

"Minden nap az életemért küzdök" - Halálos betegséggel küzd a Bűbájos boszorkák sztárja

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Hosszú idő után először jelent meg hivatalos eseményen a színésznő, ahol őszintén beszélt az egészségéről, a rajongók pedig állva tapsolták meg.

Shannen Doherty a Beverly Hills, 90210 és a Bűbájos boszorkák színésznője a hétvégén a floridai Tampában megrendezett 90s Con eseményre látogatott el, ahol a rajongók beszélgethettek vele és közös fényképeket készíthettek. Az esemény végén a sztárt állva tapsolta a közönség - írja a CNN.

Nagyon köszönöm

- mondta meghatódva Doherty, aki jelenleg is 4. stádiumú rákbetegséggel küzd. "Tudjátok, hogy mennyire szeretek állandóan sírni. Tényleg így van, nagyon köszönöm nektek" - tette hozzá az 52 éves színésznő.

A sztárnál először 2015-ben diagnosztizáltak melldaganatot, majd később gyógyultnak nyilvánították. 2020-ban azonban visszatért a megbetegedés, az agyára is átterjedt és 4. stádiumúvá vált. Azóta is azon dolgozik, hogy minél többen megismerjék a betegséget, sokszor beszél nyilvánosan a rákkal folytatott küzdelméről.

A lap kiemelte, hogy Shannon az eseményen úgy fogalmazott, hogy "az életemért küzdök", de jelenleg jól érzi magát. Bár a betegsége több dologban is korlátozza, de úgy döntött, hogy novemberben egy saját podcastot indít, ami a "Let's Be Clear" címet kapja, és erre úgy tekint, mint egy élő interaktív memoárra.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés