Hirdetés

Döbbenetes dolgokról vallott a szerelmet kereső Schmuck Andor: volt, aki már holtan látta volna

Nap Híre portré Nap Híre

Az 54 esztendős Schmuck Andor már két váláson van túl, ám ennek ellenére nem mondott le arról, hogy megtalálja a szerelmet. Nemrégiben egy társkereső oldalra is regisztrált, ami ehhez ugyan nem segítette hozzá, de annyi bizarr története gyűlt össze, hogy úgy döntött, könyvet ír belőle. 

A politikus az elmúlt kilenc hónapban harminc nővel találkozott. Elmondása szerint a legrövidebb randevúja mindössze három percig tartott, a ugyanis, mint kiderült, gyorsan meg szeretett volna özvegyülni. Ugyanis úgy tudta, Schmuck rendszeresen jár a temetőbe, ami igaz is, de egy barátja sírjához megy ki, aki nagyon beteg volt, és azt kérte tőle, az ő neve is szerepeljen a sírtáblán, illetve őt is oda temessék. Ez persze, végül – végrendelet hiányában – nem történt meg. Amikor a politikus rájött a nő hátsó szándékára, ezt mondta neki: 

"Drága hölgyem, megértem a csalódását, sajnos, még élek, meg jól is nézek ki, de felhívnám a figyelmét, hogy aki él, az jár temetőbe, aki nem, azt viszik".

Egy másik randin már 30 perce beszélgetett egy nővel, amikor kiderült, hogy az az édesanyjának keresett párt, aki ráadásul a mellettük lévő asztalnál foglalt helyet. Egy másik alkalommal pedig a partnere táskájából egy bekapcsolt diktafon esett ki. Amikor számonkérte, a nő állítólag annyit felelt: azt remélte, mesél majd valami olyat, amivel később megzsarolhatja. 

A legtöbbször azonban mégiscsak az derült ki, hogy a nők leginkább a pénzére hajtanak. Mindezek ellenére, volt egy jól végződő története is: egy huszonvalahány éves özvegy édesanya, aki mindent elkövetett, hogy eltartsa magát és a kicsi gyermekét. "A reményt jelentettem számára. Elmondtam neki, hogy szerelmet nem tudok ígérni, de segítek" – emlékezett vissza a politikus, aki végül lakást és állást is talált neki.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés