Hirdetés

(18+) Megrázó felvételek kerültek elő Sallai Nóra és kisfia tragikus balesetéről

Nap Híre portré Nap Híre

Őrült tempóban száguldott feléjük a másik autó.

Újabb sokkoló videó került elő a Jóban Rosszban színésznőjének balesetéről. Ahogy azt korábban már a Nap Híre is megírta, Sallai Nóra és a kisfia szeptember végén szenvedett balesetet, ami után mindkettőjüket kritikus állapotban szállították kórházba. Sajnos a héten a kisfiú életét vesztette, a színésznő pedig továbbra is az intenzív osztályon fekszik, még mindig kritikus az állapota.

A Tények által közölt felvételeken jól látszik, hogy milyen gyorsan haladt el az autó, amely másodpercekkel később elkerülhetetlenül a színésznő autójába csapódott.

A balesetet követő napokban már megjelent egy videofelvétel a tragikus ütközésről. Ezen látszott, ahogyan az Opelt vezető színésznő a Haraszti útra kanyarodik az egyik mellékutcából, amikor óriási sebességgel belevágott a járművébe egy BMW, amely már hiába rántotta el a kormányt - írja a Blikk

Most egy újabb videó került elő, amit ide kattintva lehet megtekinteni. Ezen látszik, hogy a színésznő lassított az autójával, mielőtt kikanyarodott volna az útra. Valamint az is kivehető, hogy milyen őrült tempóval száguldozott a sofőr azon az úton, ahol másodpercekkel később végül bekövetkezett az ütközés. A videó alapján a sofőr jóval meghaladta a megengedett 50-es sebességnek, a duplájával mehetett.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés