Hirdetés

Erre szavak sincsenek: összetörve gyászolják Sallai Nóra kisfiát az óvodájában

Nap Híre portré Nap Híre

Sallai Nóra kisfiának óvodája kitűzte a fekete zászlót. 

Ahogy azt korábban a Nap Híre is megírta, súlyos balesetet szenvedett még a múlt héten Sallai Nóra és a kisfia, amikor egy születésnapi ünnepségről tartottak hazafelé Alsónémediben. Azóta sajnos kiderült, hogy a színésznő ötéves gyermeke életét vesztette, Nórát pedig még mindig az intenzív osztályon kezelik, az állapota válságos

Fekete zászló leng annak az óvodának a bejárata felett, ahova Sallai Nóra kisfia, az ötéves Bende járt. A szülők és nevelők egyaránt összetört a hírek hallatán - írja a Bors. A lap munkatársai ellátogatottak a tragédia helyszínére is, ahol most minden békés és nyugodt, csupás pár idős asszony tekert el a helyszín előtt. A szörnyű tragédiára mécsesek emlékeztetik az embereket, míg a fűben még mindig ott hever egy kis sárga játékautó. 

A helyiek ismeretlenül is gyászolják Sallai Nóra kisfiát. "Mindenki drukkolt azért, hogy a kisfiú túlélje. Minden nap próbáltunk tájékozódni az állapotukról. Nem ismertük őket, de mivel itt történt, nagyon megrázott minket a dolog" - mondta a Borsnak egy helyi lakos. Egy közelben élő nő, Anikó azt mondta, őt is megrázta Bende halálhíre, főleg, hogy látták azt az elkeseredett harcot, amit a tragédia estéjén a mentősök folytattak a kisfiú és az anyukája életéért. 

"Egy hatalmas durranásra lettünk figyelmesek, aztán rá pár percre szirénázás, mentők, tűzoltók. Már mindenki itt volt, a mentősök nem tudták végezni a dolgukat, mert annyian bementek a baleset helyszínére. Aztán kifeszítettek egy kordont. A férjem bent volt a játszótérnél, és látta, ahogyan újraélesztik a kisfiút" - idézte fel a borzalmas pillanatokat az asszony. Elmondta, hogy a fia egyik barátja volt az a hős, aki Sallai Nórát és Bendét kiemelte a roncsból, ő kezdte meg az újraélesztést is.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés