Hirdetés

Drámai részletek derültek ki Sallai Nóra balesetéről: életveszélyes az a kereszteződés, ahol a tragédia történt

Nap Híre portré Nap Híre

A helyiek úgy gondolják, életveszélyes, szinte már elátkozott az a kereszteződés, ahol Sallai Nóra balesete is történt. A helyszínen már több gyereket is majdnem elgázoltak és számos baleset is történt már ott.

Ahogy azt korábban már a Nap Híre is megírta, Sallai Nóra és a kisfia szeptember végén szenvedett balesetet, ami után mindkettőjüket kritikus állapotban szállították kórházba. Sajnos a héten a kisfiú életét vesztette, a színésznő pedig továbbra is az intenzív osztályon fekszik, még mindig kritikus az állapota.

Így történt a baleset

Hivatkozás másolása

Mint ismert, a szürke Opelben utazó színésznő egy mellékutcáról kanyarodott ki Alsónémediben, amikor hatalmas sebességgel a kocsijába csapódott egy BMW. A sofőr hiába próbálta elrántani a kormányt, az ütközést már nem tudta elkerülni. Az ütközést követően az Opel felborult, a színésznő és a kisfia pedig a roncsba szorult. 

A helyiek azt állítják, hogy a történtek elkerülhetőek lettek volna, ha a BMW-t vezető sofőr betartja a szabályokat és nem száguldozik. "Láttam a videót, amit a fedélzeti kamerával készítettek. Ha nem százhússzal vagy százharminccal jön az illető, hanem rendesen, akkor ez elkerülhető lett volna" - mondta a Borsnak egy alsónémedi lakos. 

Az alsónémediek úgy gondolják, életveszélyes, szinte már elátkozott az a kereszteződés, ahol már több gyereket is majdnem elgázoltak és számos baleset is történt. Szerintük a kereszteződés egyrészt beláthatatlan, másrészt a jelzőlámpa is nagyon rossz helyen van. 

A Bors munkatársa végighajtott a baleset útszakaszán, és azt tapasztalta, hogy a helyieknek igazuk van. "A kereszteződés valóban okozhat gondot: a kihajtásnál nem csak, hogy két tábla és egy villanyoszlop nehezíti a kilátást, de óvatosan araszolva kell kigurulni a főútra ahhoz, hogy biztosan meglássuk, ha valaki balról érkezik" - írták, hozzátéve, hogy a főútnak van egy íve is, ami tovább nehezíti a kilátást. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés