Hirdetés

18+: ha érdekli, hol fogant az RTL sztárjainak születendő gyermeke, kattintson

Nap Híre portré Nap Híre

Herceg Dávid és Herceg-Pál Bianka februárra várják a második gyermeküket, és most azt is elárultak, hogy hol fogant meg a baba.

A Nyerő Páros sztárpárja nagyon boldog és hálás, ugyanis a babáért igazán meg kellett küzdeniük. Ennek az az oka, hogy Biankának volt egy nőgyógyászati problémája, ami meddőséget is okozhat. Most részletesen elmesélte, min mentek keresztül az elmúlt időszakban. 

"Sajnos, nekem volt egy PCOS nevű nőgyógyászati problémám, amit úgy vettünk észre, hogy felszaladt rám tíz kiló. Elmentem az orvosomhoz, aki azt mondta, ez a betegség meddőséget is okozhat, úgyhogy vigyázni kell vele. Én ennek utánaolvasgattam, mert – őszinte leszek – nagyon megijedtem, amikor a doktornő közölte velem a diagnózist, mert nagyon szerettünk volna Noah-nak egy tesót" - mesélte a Blikknek Bianka, akinek az orvos azt mondta, addig ne is próbálkozzanak a babával, amíg nem sikerül ledobnia tíz kilót, hogy újra egészséges legyen a szervezete. 

Bianka minden igyekezete ellenére sem tudott fogyni, de aztán a Nyerő Páros megkeresése meghozta a kellő motivációt. "Eltelt egy év, és sajnos, nem sikerült, de aztán jött a Nyerő Páros megkeresése, és akkor egy hónap alatt lefogytam. Nem igazán voltam elégedett magammal, és szerettem volna csinosan megjelenni a forgatásokon. Kisgyerek mellett azért kényelmesebben voltam itthon, szeretek enni, ráadásul nem igazán volt módon edzeni" - fogalmazott Herceg Dávid felesége, aki végül a Nyerő Páros villájába már tíz kilóval könnyebben ment be.

Bianka azt is elárulta, hol fogant meg a pici

Hivatkozás másolása

Megbeszéltük Dáviddal, ha már úgy alakult, hogy sikerült lefogynom, akár meg is próbálkozhatunk a babával a Nyerő Páros villájában. Így is történt, végül a harmadik-negyedik napon megfogant. Nem hittünk abban, hogy ennyire hamar összejön a kicsi, ráadásul úgy, hogy egy ilyen játékban azért sok az izgalom, a feszültség, mi magunk is nagyon izgatottak voltunk, hogy melyik megmérettetés miként sikerül majd. Szóval a környezet nem kifejezetten nyugodt volt. Ez a baba tényleg nagyon jönni szeretett volna hozzánk, mert ilyen stresszes körülmények között is megfogant

- mesélte a boldog kismama, hozzátéve, hogy februárra várják a picit, akiről már azt is tudják, hogy kislány lesz. Arra is kitért, hogy ez a terhessége nehezebb, bizonyos gyógyszereket ugyanis most is szednie kell, de ettől függetlenül nagyon boldogok, hiszen minden álmuk teljesült.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés