Hirdetés

Nem térünk magunkhoz: Molnár Áront leütötték, Torghelle Sándor megállíthatatlan

Nap Híre portré Nap Híre

Elképesztően izgalmas és kőkemény meccseket láthattunk vasárnap este a Sztárbox műsorában. Az első mérkőzésen Varga Viktor és Sánta Laci lépett ringbe, majd következtek a szuperanyák, Kustánczi Lia és Földes Eszter. Az este harmadik mérkőzése Torghelle Sándor és Herceg között dőlt el, majd a gigászok is összecsaptak, ugyanis visszatért a ringbe Molnár Áron és Szegedi Fecsó.

A Sztárbox vasárnap esti adásában elsőként Varga Viktor és Sánta Laci küzdött meg egymással. A színésznek nagyon nehéz dolga volt az énekessel szemben a magasságkülönbség miatt, azonban jól állta a sarat és végigjátszották mind a négy menetet. A mérkőzést végül egyhangú pontozással Varga Viktor nyerte. 

Ezután a sztáranyák csaptak össze a Sztárbox ringjéban egy gálamérkőzés keretein belül. Kustánczi Lia és Földes Eszter magabiztosan indult egymásnak, de eem voltak erős találatok. A második és harmadik menetben Lia nekiindult, de a mérkőzés továbbra sem volt erőteljesen. A szuperanyák végül az utolsó menetre igazán megérkeztek, s bár kíméletlenek voltak egymással, sok volt az ütés, de kevés volt a tiszta találat. A mérkőzést a pontozóbírók megosztott pontozással végül Földes Eszternek ítélték - írja a Blikk

Az este egyik legjobban várt mérkőzése ezután következett, ugyanis férfi középsúlyban Torghelle Sándor és Herceg lépett a ringbe. Ahogy arról a naphire.hu is beszámolt, Torghelle Sándor korábban brutálisan kiütötte Shane Tusupot, akit háromszor is padlóra küldött. Torghelle Herceg személyében most emberére talált, kőkemény ütéseket adtak és kaptak mindketten. A pontozóbírók a mérkőzést döntetlennek ítélték, de a pontozólapon megjelölték, hogy szerintük melyik fél volt a jobb. Végül Torghelle Sándort hirdették ki győztesnek.

Gigászok csatája

Hivatkozás másolása

Az este utolsó meccse címvédő mérkőzés volt Molnár Áron és Szegedi Fecsó között. Ez is kőkemény bunyó volt, s bár az első három menetet teljesen Áron irányította, Fecsó a negyedik menetre összeszedte magát és leütötte a színészt. Áronra rászámoltak, de tudta folytatni a mérkőzést, végül mindketten kihúzták a negyedik menet végéig. A pontozóbírók döntése alapján egyhangú pontozással Molnár Áronnak sikerült elvinni a címvédő mérkőzést, aki ráadásul ezzel egymillió forintot is nyert Fecsótól, amit Iványi Gábornak és a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösségnek ajánlotta fel - számol be a portál

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés