Hirdetés

Kitört a pánik a Nyerő Párosban: Hujber Feri párja úgy megsérült, hogy kórházba kellett szállítani

Nap Híre portré Nap Híre

Hujber Feri párja, Kriszta kötélhúzásban mérte össze az erejét a volt labdarúgó Simon Attila feleségével, Erikával, amikor megtörtént a baj. Kriszta a bal térdéhez kapott, majd a pokoli fájdalomtól lábra sem tudott állni, a helyszíni orvosi vizsgálat után pedig az egészségügyi stáb jobbnak látta, ha alapos kivizsgálásra kórházba vitetik. 

A Nyerő Párosban a párosok hölgytagjai párbajoztak egymással, amikor Kriszta a kötélhúzás során megsérült. Hujber Feri párja a volt labdarúgó Simon Attila feleségével küzdött, amikor Kriszta felszisszent és azonnal a térdéhez kapott. A fájdalmai egyre csak erősödtek, eleinte pedig lábraállni sem tudott, végül pedig úgy döntött, hogy fel adja a játékot. 

A forgatáson jelen lévő orvos is megvizsgálta Krisztát, ugyanis a fájdalmai nem akartak enyhülni. Az orvos úgy ítélte meg, hogy azonnal kórházba kell szállítani Hujber párját a sérülése miatt, ugyanis erős volt a gyanú, hogy egy rossz mozdulat következtében elszakadt a keresztszalag, amelyet operálni kell - írja a Blikk. 

Krisztát a klinikára elkísérte a párja és a műsor játékmestere, Kabát Péter is. A baleset miatt Hujber is nagyon megijedt, kétségbeesetten várakozott a kórházi folyosón, amíg Krisztát az orvosok vizsgálták. A színész attól tartott, hogy a párja a kötélhúzás során olyan sérülést szenvedhetett, ami egy életen át kínozhatja majd őt. "Borzasztó volt várni, csak annyit akartam, hogy a szerelmem jól legyen! Nem a játék miatt, hanem hogy ne legyen komolyabb baja, maradandó sérülése, amely miatt nem tudja úgy továbbvinni az életét. Tudom, hogy milyen fontos neki a mozgás és láttam, hogy minden verzió megfordul az ő fejében is" - fogalmazott Hujber. 

Szerencsére nincs nagy baj

Hivatkozás másolása

Krisztánál az MR-vizsgálat végül nem mutatott szalagsérülést, egy kisebb repedést fedeztek fel a térdén és egy ödéma is kialakult. "Nagyon örültem, hogy nem lett komolyabb bajom. Bár ráállni nem nagyon tudtam és menni se, de úgy voltam vele, hogy ez meggyógyul, végigvisszük a játékot" - mondta.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés