Hirdetés

Hihetetlen fordulat az RTL műsorában: megvan az első gyilkos, de két ártatlan is kiesett

Nap Híre portré Nap Híre

Hétfő este olyan történt az RTL Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban című műsorában, amelyre egy néző sem számíthatott: három játékos is távozott a kastélyból.

Mint ismert, általában mindig a reggelinél derül ki, hogy kit öltek meg a gyilkosok az éjszaka folyamán. A hétfői adásban az árulók Gáspár Katát gyilkolták meg, így ő neki távoznia kellett a játékból. Aztán jön a fordulat, ugyanis Árpa Attila közölte a játékosokkal, hogy nemcsak Kata búcsúzott a realityből, hanem Herceg Erika is, aki egészségügyi okokra hivatkozva feladta a játékot. 

Erika a kamerák előtt elmondta, hogy lelkileg összeomlott a rengeteg stressztől, ezért feladta. "Ez a játék nagyon nehéz. Feladom... Az első három-négy napban azzal voltam elfoglalva, hogy folyamatosan agyaltam, figyeltem a jeleket, hogy kik az árulók. Nagyon legyengültem. Akkor jöttem rá, hogy mi a lényeg: itt te egyedül vagy. Neked ezt a játékot végig kell csinálnod egyes egyedül, mert hogyha nem, egyszerűen megbolondulsz, legyengülsz, fáradt leszel, az agyad robban szét és feladod a játékot, ahogyan most én" – árulta el az énekesnő, szúrta ki a Blikk

Megvan az első gyilkos is

Hivatkozás másolása

Az ártatlanoknak idáig nem igazán ment a nyomozás, ami azt is jelentette, hogy közülük már jónéhány játékosnak távozniuk kellett. Ám úgy tűnik, most megtört az átok, ugyanis végre sikerült leleplezniuk Erős Antóniát, aki már a kezdetektől az árulókhoz tartozott. Na de ehhez hosszú út vezetett: mire az első gyilkost sikerült megtalálni, Bárdosi Sándort megölték, Mehringer Marcellt száműzték, Vadon Jánost megölték, Sváby Andrást száműzték, Szorcsik Viktóriát megölték, Bereczki Zoltánt száműzték és Gáspár Katát is megölték - idézte fel a Player.

A gyilkosok egymást is bemártották, ugyanis Hevér Gábor és Lakatos Laci is Erős Antóniára szavazott a kerekasztal ceremónián, és összesen kilenc játékos gondolta úgy, hogy a híradós már túl gyanús. Persze Antónia még a búcsúbeszédében is kavart egy nagyot, ugyanis azt mondta: "A gyilkosok elkezdték kinyírni egymást, jól látjátok. Jól nézzétek meg ma azt, aki ott ül veletek szemben, vagy ott ül mellettetek, ma megérintette a vállatokat, magához húzott, megsimogatott, mert lehet, hogy a gyilkosod volt.”

Az első gyilkos kiesése után megváltozik a játékmenet: éjjel nem hal meg senki, de a három árulónak egy négyfős halállistát kell összeállítaniuk, akik közül a következő konklávén döntik el, ki hal meg.

A naphire.hu arról is beszámolt, hogy Szorcsik Viki élő adásban kikotyogta, mikor fog kiesni az Árulókból Dér Heni. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés