Hirdetés

Irgalmatlan botrány az RTL-nél: Szorcsik Viki élő adásban kikotyogta, mikor fog kiesni az Árulókból Dér Heni

Nap Híre portré Nap Híre

Ahogy arról a naphire.hu is beszámolt, Szorcsik Vikit élve temették el az RTL Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban című műsorában, miután Dér Heni - aki egyébként áruló - egy nyilvános merényletet követett el ellene. Szorcsik Viki a játékról és a kieséséről hétfőn az RTL Reggeliben mesélt, arra azonban senki sem számított, hogy véletlenül élő adásban kikotyogja, hogy mikor fog kiesni Dér Heni a műsorból. 

Mint ismert, a múlt heti adásban Dér Heni mindenki szeme láttára "mérgezte meg" Szorcsik Vikit azzal, hogy a kezébe adott egy almát, majd elmesélte az álmát egy bibliai idézettel, hogy érvényes legyen a nyilvános gyilkolás. Az epizód végén azonban mégis megúszta hogy kiszavazzák, ugyanis az ártatlanok Bereczki Zoltánra és Erős Antóniára gyanakodtak, hogy ők lehetnek a gyilkosok. 

Bár Szorcsik Viki elmesélte a játékostársainak, hogy barátnője, Heni milyen furcsán viselkedett vele reggel, az énekesnő neve még sem merült fel a többiekben a kiszavazáskor. 

Hétfő reggel az RTL Reggeli egyik vendége Viki volt, aki élő adásban véletlenül elszólta magát arról, hogy Dér Heni nem sokkal utána távozni fog a műsorból. Még a műsorvezetők - Peller Anna és Peller Mariann - is lefagytak egy pillanatra, az RTL pedig közzé sem tette a beszélgetésről készült videót az online felületére, ezzel is megóvva a titkot, amelyről Viki lerántotta a leplet - írja a Blikk

Szorcsik Viki elszólása miatt a nézők is kiakadtak. "Szorcsik jól elszólta magát a Reggeliben, hogy Heni meddig marad bent a játékban. Amatőr" - írta az egyik néző a műsor Facebook-csoportjában. Egy másik hozzászóló szerint pedig meglepő lenne, ha nem lenne következménye a titok elkotyogásának. "Durva spoiler volt. Csodálkoznék, ha nem lenne következménye."

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés