Hirdetés

Kiderült: Sváby Andrást ártatlanul hurcolták meg

Nap Híre portré Nap Híre

Sváby Andrást a játékostársai gyilkosnak gondolták, ezért száműzték a kastélyból.

Ahogy arról a naphire.hu is beszámolt, elindult Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsor az RTL-en. Már a műsor első adása is bombameglepetés volt, ugyanis Sváby András visszatért az RTL képernyőjére. Mint ismert, a műsorvezető már szerepelt az előző szériában is, ám akkor az elsők között távozott, mert meggyilkolták

Sváby András most sem élvezhette sokáig a játékot, ugyanis a szerda esti adásban az esti kerekasztal ceremónián a játékostársai őt gyanúsították meg azzal, hogy gyilkos, ezért száműzték a kastélyból. Így Sváby lett a negyedik olyan játékos, aki ártatlanként távozott, a gyilkosok pedig még mindig szabadon garázdálkodnak a kastélyban. 

Jön a fordulat? Árpa Attila nehéz feladatot adott a gyilkosoknak

Hivatkozás másolása

A kerekasztal ceremónia után az éjjeli Konklávén, melyen a gyilkosok – Dér Heni, Erős Antónia, Lakatos László és Hevér Gábor – összegyűltek megbeszélni a stratégiájuk folytatását, váratlanul megjelent Árpa Attila játékmester is, aki nehéz feladatot osztott ki. Árpa közölte, hogy egy csillogó almával kell másnap reggel megmérgezniük valakit az egész társaság előtt - írja a 24.hu. Ebben az a nehézség, hogy a gyilkosnak mindezt úgy kell megcsinálnia, hogy a játékosok ne jöjjenek rá arra, hogy ő az elkövető.  

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés