Hirdetés

Horror az RTL műsorában: élve eltemették el Szorcsik Vikit

Nap Híre portré Nap Híre

Szorcsik Viki zokogott, Árpa Attila pedig simán rácsukta a koporsótetőt, majd beszögelte azt. 

Nagy meglepetés érte a játékosokat az RTL Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban című műsorában, ugyanis az éjszaka senkit nem öltek meg a gyilkosok, viszont valakit a reggelinél megmérgeztek. 

A naphire.hu is megírta, hogy a szerdai adásban Árpa Attila nehéz feladatot adott a gyilkosoknak - Dér Heni, Erős Antónia, Lakatos László és Hevér Gábor - az éjjeli Konklávén. A játékmester egy csillogó almát adott az árulóknak, amivel másnap reggel az egész társaság előtt meg kell mérgezniük valakit, miközben elmond egy Árpa által megszabott, kötelező mondatot. 

Dér Heni magára vállalta a gyilkosság és megmérgezte legnagyobb szövetségesét, Szorcsik Vikit.  Az énekesnő a reggelinél adta Viki kezébe az almát, és ügyesen beleszőtte a beszélgetésbe a kötelező mondatot is. 

A társaság megrémült, amikor Árpa Attila a reggelinél közölte, hogy valaki közülük mérgezés áldozata lett és hamarosan a temetésen is részt vehetnek. A komor temetési menet végére hárman maradtak: Herceg Erika, Muri Enikő és Szorcsik Viki. Nekik bele kellett feküdniük egy-egy koporsóba. Ekkor már mindhárman sírtak, annyira kikészültek a helyzettől - írja a nlc.hu

 A Játékmester végül Szorcsik Vikire csuktak rá koporsótetőt, majd beszögelte, sőt az egyik segítője földet is lapátolt rá. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés