Hirdetés

Most érkezett: hamarosan megszólalhat Robert Fico?

Nap Híre portré Nap Híre

Robert Kalinák védelmi miniszter újságírói kérdésekre válaszolva adott hírt a miniszterelnök, Robert Fico egészségi állapotáról.

A kormányfő állapota stabil, de az elszenvedett sérülések mértékének és komolyságának megfelelően továbbra is súlyos – mondta el a védelmi miniszter. Továbbra sem időszerű beszéln a kormányfő átszállításáról Pozsonyba, erre az elkövetkező néhány napban biztosan nem kerül sor – tette hozzá Kalinák. 

A védelmi tárcavezető hangsúlyozta, hogy Robert Fico állapotát folyamatosan egy orvosi testület értékeli – írja az ATV. „Az ellenőrző vizsgálatok eredményei alapján a konzílium dönt a további teendőkről és a kezelés beállításáról. Jelenleg még nem jelenthetjük ki, hogy már a páciens rehabilitációjánál tartanánk” – emelte ki Kalinák, ismételten rámutatva Fico sérüléseinek súlyosságára. 

A miniszterelnök-helyettes elmondta, reméli, hogy a kormányfő hamarosan személyesen válaszolhat a nyitrabányai támadással kapcsolatos újságírói kérdésekre. A védelmi miniszter elárulta, a merénylet után erről kizárólag magánbeszélgetést folytattak egymással.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés