Hirdetés

Fantasztikus hír jött Robert Ficóról, még az EP-választás előtt megszólalhat nyilvánosan

Nap Híre portré Nap Híre

A legfrissebb sajtóhírek szerint a szlovák miniszterelnök már a visszatérésére készül.

Bár továbbra is otthonában ápolják Robert Fico szlovák kormányfőt, de a legfrissebb sajtóhírek szerint még az Európai Parlamenti választás előtt visszatérhet és beszédet mondhat. A beszédre pedig, ha minden igaz már szerdán sor is kerülhet, ugyanis csütörtökön életbe lép a kampánycsend.

Robert Kalinák miniszterelnök-helyettes hétfőn úgy fogalmazott, hogy Fico folyamatosan rehabilitációs terápiákon esik át, de pontos részleteket nem árult el. Az biztos, Fico emésztőrendszere és végtagjai is megsérültek. Hozzátette azt is, hogy reméli, Fico hamarosan mellette állhat egy sajtótájékoztatón - írja az Index.

A sajtóhírek szerint Fico a közösségi oldalán tehet majd közzé egy videót, ahol először fog megszólalni az ellene elkövetett merénylet óta.

Ahogy arról a Naphire.hu-n is beszámoltunk, nemrég merényletet kíséreltek meg elkövetni Robert Fico ellen. A politikusra egy kihelyezett kormányülést követően lőttek rá, amikor épp kezet fogni készült valakivel. A szlovák kormányfő azóta szerencsére már túl van az életveszélyen, miután a támadást követően órákon keresztül műtötték. Mint később kiderült, a támadó, a 71 éves Juraj Cintula nem értett egyet a kormány politikájával, ezért lőhetett rá Robert Ficóra. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés