Hirdetés

Csaknem 6 milliós vízszámlát kapott egy idős asszony, szörnyethalt, amikor meglátta a számokat

Nap Híre portré Nap Híre

Tévedésből kapott 55 euró helyett tizenötezer eurónál magasabb vízszámlát egy 88 éves asszony Olaszországban, aki az összeg hallattán rosszul lett és meghalt vasárnap este.

A 88 éves Caterina Giovinazzót több mint egy hónapja ápolták az egyik észak-olaszországi kórház intenzívosztályán, amikor a vasárnapi látogatás alkalmával menye közölte vele, hogy 15 339 eurós vízszámlát kaptak az augusztustól-októberig szóló időszakra.

Az idős asszony bankja a tartozás kiegyenlítése céljából zárolta a követelés felét a nő számláján, amely mélyen megrendítette a beteg asszonyt.

A vízszolgáltató (Iren) később elismerte, hogy tévedés történt a mérőóra leolvasásakor, ezért számolhatták félre a nő néhány köbméteres valós vízfogyasztását. Az Iren új számítása szerint a Camporosso településen élő nőnek 55-65 euró vízdíjat kellett volna fizetnie az érintett időszakra - írja az MTI.

Miközben a szolgáltató visszautalta a túlfizetést a gyászoló családnak, a nő hozzátartozói a történtek tisztázását és teljes kivizsgálását követelik.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés