Hirdetés

Reviczky Gábor újabb részleteket árult a betegségéről: műtét vár rá

Nap Híre portré Nap Híre

Reviczky Gábor elárulta, jelenleg műtétre vár, kezelésekre pedig nem jár, de ezt nem szabad tudni az orvosoknak.

Ahogy a Naphire.hu is megírta, Reviczky Gábornál 2022 decemberében prosztatarákot diagnosztizáltak, aminek egy agresszív fajtája támadta meg a szervezetét. Tavaly év elején megműtötték, azonban pár hónappal később kiderült, hogy áttétek alakultak ki nála. Arról is írtunk, hogy a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész nemrégiben ismét kórházba került, ugyanis egy streptococcus-fészket és több polipot is felfedeztek a szervezetében. Most az RTL Fókusznak beszélt az elmúlt időszak nehézségeiről. 

A színművész a Blikknek árulta el, hogy milyen állapotban van most és hogy egy újabb beavatkozás előtt áll. "Műtétre várok. Nem járok kezelésre, de ezt nem szabad tudni az orvosoknak…" - fogalmazott, szemlézte a 24.hu.

Reviczky azt is elmondta, hogy az egészségi problémái miatt nagyon várja a szabadnapokat és a nap nagy részében csak fekszik. 

"Szinte egész nap nagyon sokat fekszem, mert csak úgy tudom magam kipihenni. Volt, hogy nyugágyakat hoztak, bár szerintem illene, hogy egy színésznek legyen lakókocsija. Szlovákiában már elképzelhetetlen, hogy ne így legyen, nálunk még a nyugágy a divat. Nem veszik tudomásul, hogy nem luxusból van ott a lakókocsi, hanem azért, hogy a színész legyen kipihent, mert ő van a vásznon. Én csak akkor tudom kipihenni magam, ha vízszintesen fekszem, de akkor elég húsz perc és már megyünk tovább” – árulta el a színész. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés