Hirdetés

Meg kellett műteni Reviczky Gábort, daganatot találtak a szervezetében

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Súlyos betegséggel küzd a Nemzet művésze, már a műtéten is túl van és egyelőre úgy tűnik, hogy sikerült időben elcsípni a betegséget.

Reviczky Gábor prosztatarákkal küzd, aminek egy agresszív fajtája támadta meg a szervezetét. A 73 éves színész decemberben kezdett el gyanakodni, hogy valami nincs rendben.

Nem voltak olyan panaszaim, amik a betegségre utaltak volna, ezért is fontos a szűrővizsgálat. Mert mint kiderült, nálam is évek óta jelen lehetett már a betegség, tünetmentesen. Egy jótékonysági vadászaton vettem részt még tavaly decemberben, ahol a bevételből gyermekkórházak számára vásárolnak lélegeztetőgépet. Itt

feltűnt a nagyon gyakori vizelési inger

- mesélte a Blikknek a színész, majd hozzátette az inger annyira gyakori volt, hogy minden pihenőnél és benzinkútnál meg kellett állnia. Hamar sikerült orvoshoz kerülnie, aki alaposan megvizsgálta, majd elvégezte rajta a biopsziát, ami kimutatta a rákos sejteket. Ezt követően egy műtéten is átesett. A CT- és MRI-vizsgálatok pedig kimutatták, hogy nincs áttét a szervezetében.

Reviczky Gábor most egy speciális vizsgálatra, egy úgynevezett PET CT-re vár, ami után eldől, milyen utókezelésre számíthat. Azt már most kijelentette, hogy a kemoterápiát nem vállalja.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés