Hirdetés

Durva részlet szivárgott ki Azahriah Puskás Aréna-beli fellépéseiről, erre nem voltunk felkészülve

Nap Híre portré Nap Híre

Azahriah egymás után három este töltötte meg Magyarország legnagyobb stadionját, a Puskás Arénát, amivel történelmet írt, ugyanis előtte még nem volt ilyenre példa a hazai könnyűzene történetében. 

Most azonban durva részletek szivárogtak ki a Puskás Aréna-beli koncertekről: Azahriah menedzsere, Tóth Gergő elárulta, 2023 januárjában még inkább lebeszélték őket az arénakoncertről. 

"»Ezt felejtsétek el« – válaszolta 2023. januárjában Orbán Balázs, a Puskás Aréna programszervezője arra a kérdésünkre, hogy milyen költségei lehetnének egy stadionkoncertnek. Okkal mondta ezt: akkoriban a mérhető maximális nézőszám a legeslegnépszerűbb hazai zenekarok koncertjein 20-30 000 között mozgott" - vallotta be Azahriah menedzsere egy Facebook-bejegyzésben, szúrta ki az RTL.

Majd így folytatta: "Azért beszélt le minket segítőkészen, mert ahogy nagyjából számolgatta, kb. 30-35 000 embernél van a kiadások nullpontja, haszon csak ezen felül keletkezhet. Bukni viszont hatalmasat lehet. Ha csak 5000 emberrel kevesebb vásárol jegyet, mint a megtérülési pont, az már akkora veszteség, amit nehéz kitermelni egy menőbb zenekarnak is. El is engedtük akkor ez irányú terveinket."

Az énekes népszerűsége azonban egyre csak nőtt és nőtt, végül bevállalták a Puskás Aréna-beli koncerteket. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés