Hirdetés

Irgalmatlan pénzt keres három nap alatt Azahriah, el is árulta, mit kezd vele

Nap Híre portré Nap Híre

A fiatal sztár azt mondja, kapott tanácsokat.

Sokakat lázban tart Azahriah tripla Puskás Aréna-koncertje: május 24. után 25-én és 26-án is fellép. Ahogy az lenni szokott, sajnos a jegyhamisítók is készültek az eseményre, pénteken már volt olyan, aki a koncert előtt szembesült azzal, hogy nem tud bemenni, mert hamis jegyet adtak el neki. 

A fiatal zenész nemrég Friderikusz Sándor podcastjában beszélt arról, mit kezd majd a bevétellel. 

"Ezek már olyan összegek igazából, hogy nem is nagyon találnék már impulzust abban, hogy ezt elköltsem. Max ha szerencsejátékoznék vagy valami végtelen pénz nyelőcsőben találnám meg az élvezetemet, akkor biztos, hogy hogy el tudnám költeni. Egyébként ez nekem olyan mennyiségű pénz – nyilván meg se közelíti az igazi gazdagokat – hogy én ezt nem tudom már mire költeni"

– idézi Azahriah-t a Pénzcentrum.

Annyit azért elárult, hogy vett drága gitárokat, drága ruhákat, cipőket, ezen kívül pedig az életszínvonala fenntartására költ. Arról pedig, hogy mit kell tenni ennyi pénzzel, többek között a menedzsereitől kapott tanácsot.

A 22 éves zenész elmondta, hogy nyilván többet engedhet meg magának, mint korábban, és az anyagi biztonságot tekinti a legnagyobb luxusnak, amit a pénz adhat.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés