Hirdetés

Drámai szavak a lúgos orvos áldozatától: újabb bántalmazásban volt része

Nap Híre portré Nap Híre

Renner Erikát volt barátja korábban maró lúggal öntötte le, de a nő azt mondja, hogy intézményi bántalmazás áldozata is. 

Ahogy arról a Naphire.hu is beszámolt, nem bocsátotta feltételes szabadságra a lúgos orvosként ismertté vált Bene Krisztiánt a bíróság - erről éppen március 8-án, nőnapon döntöttek. A bíró úgy ítélte meg, hogy az elítélt a törvényi előfeltételeknek nem felel meg, a büntetési célok maradéktalan érvényesülése érdekében jelenleg nem bocsátható feltételes szabadságra.

Most az orvos áldozata, Renner Erika az ATV Start című műsorában beszélt arról, hogy intézményi bántalmazás áldozata is - a pénteki esemény is ennek a része, hiszen hivatalosan senki nem értesítette arról, hogy mi az ítélet a lúgos orvos esetleges szabadon bocsátása ügyében.

"A feltételes szabadlábhoz nincs közöm, csak szeretném, ha tájékoztatnának, és meghallgatnának" - mondta az áldozat.

Renner Erika elmondta, járt korábban a minisztériumban egy meghallgatáson, ahol szóba került az is, hogy a magyarországi elavult áldozatvédelmet módosítani tervezik, ilyenkor például feltételes szabadlábra ítéléskor a sértettet is meghallgatja majd a bíró.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés