Hirdetés

Hamarosan kiszabadul a lúgos orvos, aki brutálisan megtámadta volt barátnőjét

Nap Híre portré Nap Híre

Bene Krisztián, aki durván rátámadt a volt párjára, nemsokára kijöhet a börtönből.

Már csak néhány hónap, és kijöhet a börtönből Bene Krisztián, akit lúgos orvosként is ismer a közvélemény. A Blikk emlékeztet: a férfi 2013-ban támadta meg volt barátnőjét, Renner Erikát, miután a nő szakított vele. A férfi megkötözte és elkábította Erikát, majd maró lúgot öntött a nő nemi szervére és környékére. Hosszú évek küzdelme után 2018-ban ítélték el Bene Krisztiánt, a Budai Irgalmasrendi Kórház volt igazgatóját.

Renner Erika szeretné tudni, hogy pontosan mikor engedik ki a börtönből a támadóját, de egyelőre nem kapott erről információt. 

“Más európai uniós országokban a sértettet az elkövető szabadulásáról időben tájékoztatják, illetve egy védelmi határozatot is küldenek, amiben részletezik, hogy ha megjelenne, hova kell fordulni és mit tehet az ember. Magyarországon viszont nekem kell mindennek utánamennem. Két hónapja küldtem levelet a megfelelő helyre, de még válaszra sem méltattak. Pedig a jogerős ítélet kimondta, hogy nem csak a tette, de a személye is veszélyes a társadalomra” - nyilatkozta Renner Erika a lapnak.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés