Hirdetés

Fordulat a lúgos orvos ügyében, döntött a bíróság

Nap Híre portré Nap Híre

A végzés nem jogerős, mert a vádlott és védője fellebbezett.

Nem bocsátotta feltételes szabadságra a lúgos orvosként ismertté vált Bene Krisztiánt a bíróság – írta a Fővárosi Törvényszék közleménye.

A törvényszék büntetés-végrehajtási bírája a pénteken megtartott meghallgatás eredményeként nem bocsátotta feltételes szabadságra B. Krisztiánt, aki a volt barátnőjét, Renner Erikát a szakítás miatt lúggal öntötte le. A bíró úgy ítélte meg, hogy az elítélt a törvényi előfeltételeknek nem felel meg, a büntetési célok maradéktalan érvényesülése érdekében jelenleg nem bocsátható feltételes szabadságra.

A végzést az ügyészség tudomásul vette, az elítélt és védője fellebbezést jelentett be, így az nem jogerős.

Bene Krisztián 2013. március 12-én támadta meg volt barátnőjét, miután a nő pár hónappal korábban szakított vele. Renner Erikát megkötözte, elkábította, és maró lúgot locsolt a nő nemi szervére és annak környékére. A Budai Irgalmasrendi Kórház volt kórházigazgatóját összesen hatszor ítélték el, a büntetőügy eljárási furcsaságokat is tartalmazott, ám végül, 2018-ban Bene jogerősen 11 év börtönbüntetést kapott, és örökre eltiltották az orvosi hivatástól is - idézi fel a Telex

Az orvosnak 25 milliós kártérítést is kellett fizetnie a nőnek. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés