Hirdetés

Súlyos dolgokkal vádolják a Borat komikusát, Sacha Baron Cohent

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Rebel Wilson azt állítja, hogy Sacha Baron Cohen megpróbálta megakadályozni közelgő memoárja, a "Rebel Rising" megjelenését.

Wilson és Baron Cohen 2016-ban együtt szerepeltek az Agyas és agyatlan című filmben.

"Nem hagyom magam megfélemlíteni vagy elhallgattatni drága ügyvédekkel vagy PR-krízismenedzserekkel" - írta Wilson hétfőn az Instagram-sztorijában. "Az a "seggfej", akiről a könyvem EGY FEJEZETÉBEN beszélek, Sacha Baron Cohen".

Anélkül, hogy Baron Cohent megnevezte volna, Wilson korábban azt írta a közösségi médiában: "Megpróbálja megakadályozni, hogy az új könyvem megjelenjen. De a könyv meg fog jelenni, és mindannyian megtudjátok az igazságot".

Wilson a posztjaiban nem pontosította, hogy mit írt Baron Cohenről. A komikus és színész szóvivője azonban azt mondta a CNN-nek, hogy Wilson állításai hamisak.

"Bár nagyra értékeljük, hogy fontosnak tartjuk, hogy felszólaljon, de ezeket a bizonyíthatóan hamis állításokat közvetlenül cáfolják a kiterjedt, részletes bizonyítékok, beleértve a dokumentumokat, filmfelvételeket és a forgatása előtt, alatt és után jelenlévő szemtanúk beszámolóit"

- mondta a komikus szóvivő.

Rebel a hónap elején egy Instagramra posztolt videóban arról beszélt, hogy amikor megérkezett Hollywoodba, akkor sokan azt mondták, hogy "nem dolgoznak seggfejekkel", és akkoriban ő is azt mondta, hogy ő sem, hiszen ez számára is magától értetendő volt. "De aztán tényleg belém ivódott ez, mert végül mégis dolgoztam egy hatalmas seggfejjel" - mondta, hozzátéve, hogy most már tényleg nem dolgozik együtt ilyen emberekkel.

A brit Marie Claire-nek adott 2016-os interjújában Wilson arról beszélt, hogy Sacha Baron Cohen azt akarta, hogy forgasson le egy meztelen jelenetet az Agyas és agyatlan című filmhez, amit ő visszautasított.

"Szeretnéd tudni, hogy az embereknek (a kamera mögött) van-e bizonyos érzékenységük és tisztességük" - mondta akkor Wilson. "És a vígjátékok forgatásán sokszor neme ilyen emberek dolgoznak".

A "Rebel Rising" április 2-án kerül a könyvesboltokba.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés