Hirdetés

Most jött: börtönbe mehet a Real Madrid vezetőedzője?

Nap Híre portré Nap Híre

Carlo Ancelottira négy évet kér, mivel 2014 és 2015 között több mint egymillió eurót nem fizetett be a spanyol hatóság részére. 

Legutóbb Kylian Mbappé átigazolása kapcsán írtunk a Real Madridról - a 25 éves francia csapatkapitány ugyanis nemrég közölte a PSG-vel, hogy júniusban lejáró szerződését nem kívánja meghosszabbítani - most viszont aggasztó hírek érkeztek a csapat háza tájáról.

A spanyol sajtó értesülései szerint a madridi ügyészség négy év börtönbüntetést kér a Real Madrid vezetőedzőjére, Carlo Ancelottira.

A 24horas információi szerint Carlo Ancelotti 2014 és 2015 között több mint egymillió eurót nem fizetett be a spanyol hatóság részére. Az olasz vezetőedző korábban úgy nyilatkozott, hogy a munkabérének adórészét a Real Madrid elkönyvelte, ám a hatóság a hivatalos indoklásban azt írta, Ancelotti a reklámszerződések, és egyéb juttatások után nem fizetett, pedig van madridi lakcíme - írja a Sportal

Az ügyészség négy év kilenc hónap börtönbüntetést kért a rutinos edzőre, akinek ügyvédjei biztosan fellebbeznek majd az ítélet ellen.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés