Hirdetés

Újabb rally-tragédia történt: a nézők közé csapódott egy autó az eszéki utcai versenyen

Nap Híre portré Nap Híre

Nézők közé csapódott egy autó a 31. Osijek Street Race nevű eszéki utcai autóversenyen vasárnap, hatan megsérültek - közölte a Jutarnji List című horvát napilap internetes oldalán.

A sérülteket az eszéki kórházba szállították, egyikük állapota sem olyan súlyos, hogy bent kellene őket tartani, két sérültnek a lába tört el, a többiek zúzódásokat szenvedtek - közölte a lap a kórházban kapott információkat.

Előzetes értesülések szerint nem sokkal a rajtot követően az egyik versenyző elveszítette az uralmát járműve felett, lesodródott az útról, és a nézők közé csapódott. A balesetről készült videót ide kattintva tudják megtekinteni. 

Az Osijek Street Race szervezői közleményben reagáltak a történtekre. Megrősítették, hogy a versenyző elveszítette az uralmát a jármű felett. Hozzátették: az egészségügyi csapat gyors beavatkozásának köszönhetően mindegyik sérültet ellátták - írja az MTI. 

A verseny folytatódik, ám a helyszínelés miatt a vasárnapi versenyszámokat későbbre halasztották.  A 31. Osijek Street Race Show-n tíz ország mintegy kétszáz versenyzője vesz részt.

Márciusban Magyarországon, az Esztergom–Nyerges Rallyn is halálos baleset történt. Mint azt a naphire.hu is megírta, Lábatlan és Bajót között egy autó a nézők közé csapódott. A baleset következtében négyen életüket veszítették, többen pedig megsérültek. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés