Hirdetés

Rácz Jenő drámai vallomása: "eddig bírtam"

Nap Híre portré Nap Híre

A sztárséfből sokat kivett az elmúlt időszak, már érezte, hogy nem olyan fókuszált, mielőtt a ringbe lépett.

Molnár Áronnal mérkőzött meg a Sztárbox döntőjében Rácz Jenő, ám a sztárséf akkora ütéseket kapott, hogy pillanatok alatt alulmaradt. A küzdelem alig egy percig tartott, Jenő mégis boldog volt, noha nemcsak fizikailag, de mentálisan is elfáradt az elmúlt hetekben, hónapokban - írja a Blikk.  

Az első meccsén a barátját, Kabát Petit ütötte ki, akit mentővel szállítottak el a mérkőzés után, majd Istenes Bencével szólalkoztak össze a meccsük előtt, a szorítóban pedig kemény küzdelmet láthattunk tőlük. Jenőt a bevallása szerint mindezek megviselték.

"Veszíteni nem a legjobb dolog a világon, de boldog vagyok. A saját csatáimat megvívtam, és beletettem százhúsz százalékot a felkészülésbe. A végére elfáradtam, ezen nincs mit szépíteni, eddig bírtam. Már a bemelegítés során éreztem, hogy nem vagyok olyan fókuszált. Az a hatalmas tűz, ami Istenes ellen bennem volt, sokat kivett belőlem"

 – mondta a sztárséf, aki szerencsére hamar rendezte a konfliktust Bencével, és szurkol Áronnak, aki hamarosan egy nemzetközi bokszmeccsen bizonyíthat a celebek között.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés