Hirdetés

Puskás-Dallos Bogi szívfacsaró vallomást tett az anyaságról

Nap Híre portré Nap Híre

Az anyaságról és férjével való kapcsolatáról is mesélt Puskás-Dallos Bogi a Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsorában. Bogi elárulta, hogy Puskás-Dallos Peti sokat lazított rajta, nagyon kiegyenlítik egymást.

"Egyfajta stréberség mindig ott volt bennem, Peti ebben nagyon lazít engem. A gyereknevelés kapcsán is. Én egy aggódóbb karakter vagyok, ő pedig egyszerre lenyírja a füvet, ott van a kezében a gyerek, főz egy kávét, közben játszanak, tehát ilyen káoszkapitány" – kezdte Bogi a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában. "Pont ezt fogalmazta meg nekem pár nappal ezelőtt: szerelmem, nélküled Ábel biztos nem ilyen lenne. Nagyon jól esett ez a visszajelzés tőle. Ez alatt azt értette, hogy ez a rendszer nagyon kell az ő életébe is, meg a gyerek életébe, amit én be tudok hozni" – mondta az énekesnő a Blikk szerint.

Az énekesnő arról is beszélt, milyen érzéseket váltott ki belőle az anyává válás. "Az ő születésével együtt én is újjászülettem. Akkor nem csak egy gyermek született, hanem úgy éreztem, anyaként abban a pillanatban születek meg" – emlékezett vissza. "Az első gondolatom az volt, hogy az élet véges. Tudom, hogy morbidan hangzik, de lesz olyan időintervallum a kisfiam életében, amit nagy valószínűséggel én már nem fogok látni. Eddig is tudatában voltam annak, hogy egyszer meghalunk, de amióta a világon van, ez engem még durvábban megtalált és szíven ütött. Ezen a ponton is bekapcsol bennem az, hogy mennyire meg kell élni az együtt töltött pillanatokat" – ecsetelte Bogi, majd azt is elárulta, mennyire változtatta meg, hogy szülővé vált.

"Rengeteget változtatott rajtam az anyaság, szerintem én korábban egy hisztis kislány voltam. Amióta ő van, nem vagyok olyan hisztis" – fogalmazott. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés