Hirdetés

Ha ez igaz, rettenetes dolog történt Azahriah koncertjén

Nap Híre portré Nap Híre

Rengetegen várták, hogy láthassák kedvencüket a színpadon, ám volt, akit hatalmas csalódás ért.

Mi is megírtuk, hogy az egész országot lázban tartja Azahriah tripla Puskás Aréna-koncertje: május 24. után 25-én és 26-án is fellép. Azonban nem sokkal a koncertek előtt tömegek kezdtek megszabadulni a jegyeiktől. A sajtó persze azonnal elkezdett spekulálni, amibe több kommentelő is beszállt. 

Aztán kiderült az igazság: senki nem pártolt el az énekestől, egyszerűen csak közbejött az élet. Van, akinek a munka, mások megbetegedtek vagy épp szakítottak a barátnőjükkel, akikkel mentek volna. 

A lehetőséget persze kihasználták a jegyüzérek is. Az eladók között a csalók is hamar megjelentek – írja az Index.  

Pénteken már volt olyan, aki a koncert előtt szembesült azzal, hogy nem tud bemenni, mert hamis jegyet adtak el neki. Többek közt az „Azahriah JEGYEK Puskás aréna koncert 2024” nevű csoportban is megosztottak egy ilyen beszámolót. 

"Sziasztok! Tudom, nem eladó jegy, de remélem, segítek valakinek, mielőtt úgy jár, mint mi a tegnapi nap. Aki ettől az embertől vásárolt [...] Azahriah-koncertjegyet, sajnos nem fog tudni bemenni, ugyanis velünk is tegnap, a koncerten közölték, hogy hamis, szerkesztett jegyet árult"

– írta a poszt szerzője, aki posztolta annak a személynek a profilját is, akitől a szóban forgó jegyet vásárolta. 

Ugyanebben a csoportban több ehhez hasonló beszámoló is volt arról, hogy hamis jegyeket próbált meg eladni egy-egy személy.  

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés