Hirdetés

Pressert imádta A Konyhafőnök zsűrije, de a versenyzők is

 portré

Presser Gábor személyében igazán előkelő vendég érkezett az RTL Klub A Konyhafőnök műsorába. Nem csoda, hogy a zsűri és a versenyzők is imádták őt.

Hetek óta tarol A Konyhafőnök a képernyőkön, ennek egyik oka, hogya izgalmas, jó karakterű versenyzők küzdenek a pultnál. A siker másik kulcsa a sztárvendégekben rejlik, akik a Rácz Jenő, Sárközi Ákos és Fördős Zé alkotta zsűrivel önmagukban is elvinnék a showt.

Pressernek a zsűri bármelyik tagja műsoron kívül is örömmel főzne
Pressernek a zsűri bármelyik tagja műsoron kívül is örömmel főzne Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök

A Konyhafőnök stúdiójába legutóbb Presser Gábor,  a legendás zenész érkezett, akinek minden szavát itták a jelenlévők. Személye ösztönzőleg hatott a versenyzőkre, Fecó például mindent megtett, hogy tudásával lenyűgözze őt.

A legendás zenész nagyon elégedett volt vele, Fecó és csapata tovább is jutott a versenyben. Bár Fecó ázsiai vonulatot szeretett volna tányérra vinni, kambodzsai és vietnami beütéssel, presser rögtön megjegyezte, hogy ugyan nagyon finom az étel, de nem érzi rajta ezeket az ázsiai ízeket. Viccesen megjegyezte, ha azt mondják neki, hogy ez belga vagy norvég halleves, szó nélkül eszi tovább, jó étvággyal és örömmel.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés