Hirdetés

Beszóltak Polgár Krisztának a strandon, értetlenül áll az eset előtt

Nap Híre portré Nap Híre

A háromgyermekes magyar szépségkirálynőnek mindössze annyi volt a "bűne", hogy bikinit viselt.

Korábban már mi is írtunk arról, hogy mi történt Polgár Krisztával, mióta 15 éve megnyerte a Miss Earth Hungary címet: az Egyesült Államokban él családjával, de néha azért visszalátogatnak Magyarországra. 

A modell most a Hová tűnt? legfrissebb epizódjában tűnt fel, és arról beszélt: több képzést is elvégzett az USA-ban, a kislánya születése előtt pedig egy egészségügyi központban dolgozott, egészen az utolsó hónapig - írja a 24.hu

Megjegyezte azt is, hogy bár vannak nehézségei, mindig elfoglalja magát. Bár az év jelentős részét Amerikában tölti a család, a férjével igyekeznek a szerintük legmegfelelőbb értékrendet közvetíteni a fiaik és a kislányuk irányába, ami nem feltétlenül a helyi. Fontosnak tartják továbbá az anyanyelvük gyakorlását is, így náluk az a szabály, hogy otthon  csak magyarul szabad beszélni.

Mint fogalmazott, az ő környékükön, Texasban sok mindenben elég keretesen gondolkoznak az emberek. Egyszer például éppen a strandon voltak, Kriszta pedig bikinit viselt. 

Egyszer csak egy másik anyuka rászólt, hogy így, hogy már gyerekei vannak, nem gondolja-e, hogy egyrészes fürdőruhát kellene viselnie. 

A modell ezt nem tudta hova tenni, mert mint mondta, nem egy kihívó, alig takaró darab volt rajta, hanem "normális" fürdőruha.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés