Hirdetés

Kockás hasa lett a háromgyermekes magyar szépségkirálynőnek, a majonéz is felelős ezért - Fotó

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

“Hezitáltam, hogy kitegyem-e” - ezekkel a sorokkal kezdte a fotóhoz csatolt bejegyzését, a Naphire.hu-nak pedig az is elárulta, hogyan sikerült mindezt elérnie.

Tizenöt éve már, hogy megnyerte a Miss Earth Hungary címet, a törökszentmiklósi származású, de már az Amerikai Egyesült Állomokban élő háromgyermekes családanya most egy nem mindennapi képpel dönt meg minden rekordot a közösségi oldalán. Polgár Kriszta néhány napja osztotta meg azt a bizonyos képet, ám ő maga is hezitált, kitegye-e, hiszen pontosan tisztában volt vele, hogy egy ilyen bejegyzés alatt előkerülhetnek majd a kritikusok. A Naphire.hu-nak azt is elárulta, alig hat hét alatt lett kockás a hasa, és bár versenyformában van, tudja, ez az állapot sem tart majd örökké. A volt szépségkirálynő szerint imád enni, és bár mindig edzett, az étkezésre eddig nem nagyon figyelt.

“Régóta követek egy világhírű magyar lányt, aki egy fantasztikus fineszprogramot rakott össze, Floridában él és van 3 millió követője. Egy városban nőttünk fel. És azt gondoltam, hogy adok egy esélyt ennek a dolognak, úgyis jön a nyár, miért ne nézném meg, hogy mire vagyok képes” - kezdte a Naphire.hu-nak Kriszta, aki életmódot váltott.

“Nagyon intenzíven elkezdtem edzeni. És ami nekem nagyon nagy dolog egyébként, hogy letettem a majonézt. Gyerekkorom óta imádom, de sokkal kevesebbet eszek belőle”

- folytatta, majd hozzátette: a szervezete extrém módon reagált. “Nem ez volt a célom. Nem szerettem volna nagyon izmos lenni, vagy nagyon szálkás, vagy nagyon vékony. A célom inkább az volt, hogy egy kicsit egészségesebb útra tereljem az étkezésemet.”

Krisztának alig két hónap alatt lett kockás hasa, miközben egyébként egy grammot sem fogyott. Csak a teste alakult át. 

“És tényleg sokat hezitáltam. Mert tudom, hogy nem feltétlenül kelt mindenkiben pozitív érzést egy olyan kép, hogy három gyerek után valaki nagyon izmos. Vagy azért mert egyszerűen nem tetszik neki ez a testalkat, vagy azért, mert esetleg rosszul érzi magát, hogy ő nem szán elég időt testmozgásra. De 99%-ban pozitív visszajelzések jöttek és sok üzenetet is kaptam, hogy ez nekik mekkora motiváció és jó ezt látni, hogy három gyerek után sem kell azt feladni, hogy egészségesnek érezze magát az ember, vagy jól érezze magát a bőrében”

- magyarázta az Amerikában élő anyuka, aki egyébként nyár végéig itthon lesz.

“Augusztus közepéig maradunk. Ez az eddigi leghosszabb magyarországi tartózkodásunk, amióta elköltöztünk, viszont mindig azt érezzük, hogy amilyen hosszú idő kimarad a nagyszülőkkel, unokatestvérekkel, barátokkal, ilyenkor nyáron nagyon intenzíven bepótolunk mindent. Élvezzük a gyönyörű időt, a Balatont, a családot, a barátokat. Úgyhogy ez a nyári magyarországi fíling semmihez nem hasonlítható nekünk” - mondta mosolyogva, és azt is hozzátette: itthon már a diétát sem veszi olyan komolyan, mindent megkóstol, amihez kedve támad.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés