Hirdetés

Csúnyán kiakadt Taylor Swift, ráküldte a sajtósát az anonim pletykaoldalakra

Nap Híre portré Nap Híre

Taylor Swift sajtószóvivője nekiment azoknak a pletykaoldalaknak, amelyek szerint a popsztár titokban hozzáment volt párjához, Joe Alywnhoz.

Tree Paine azzal vádolta meg a Deuxmoi nevű anonim celebpletyka-fiókot, hogy "fájdalmat és traumát" okozott, miután hamis állításokat tett az Instagramon. Egy sztoriban az oldal azt állította, hogy a 33 éves popsztár 2020-ban vagy 2021-ben egy nem hivatalos szertartás keretében hozzá ment volt párjához.

Elég volt ezekből a Deuxmoi által kitalált hazugságokból

- írta Paine az X (korábban Twitter) oldalán, amit a BBC idézett. "SEMMILYEN házasságkötés vagy szertartás nem volt" - tette hozzá.

A lap kiemelte, hogy  a Taylor és Joe szakításáról szóló hírek idén májusban kerültek címlapokra, az énekesnőre pedig azóta ismét rátalált a szerelem, méghozzá az NFL játékos, Travis Kalce személyében.

A Deuxmoi később reagált Paine posztjára, azt írva, hogy "nulla dollárt keresek a hazudozással", majd rákérdezett, hogy "a publicisták is ugyanezt mondhatják-e el magukról". "Akárhogy is, bocsánatot kérek Taylortól" - zárult a poszt.

Paine 2014 óta vezeti Taylor PR-csapatát, és gyakran látni őt az énekesnővel együtt a nagyobb rendezvényeken, például Beyoncé Renaissance filmjének londoni premierjén is, amit csütörtök este rendeztek meg.

Az újabb pletykáknak egyébként az adott alapot, hogy Taylor a héten adta ki a You're Losing me című dalát, ami után rengetegen azt találgatták, hogy a szám az ő és Joe kapcsolatának hanyatlásáról szól.

Ezt követően Jack Antonoff, Taylor munkatársa és producere azt közölte egy Instagram-történetben, hogy a dalt 2021. december 5-én vették fel - jóval Joe és Taylor szakítása előtt.

Mi az a Deuxmoi?

Hivatkozás másolása

A pletykafióknak több mint kétmillió követője van az Instagramon, és azt állítja magáról, hogy "a popkultúra egyik kurátora". Az oldal arról ismert, hogy névtelen, nem ellenőrzött forrásokból érkezett üzeneteket tesz közzé a hírességekkel kapcsolatban.

A fiók nem állítja, hogy a közzétett információk tényeken alapulnak.

A hírességekről a követők által beküldött képeket is közzéteszik az oldalon. A fiók tulajdonosa nem ismert, bár a MailOnline tavaly azt állította, hogy egy nő van az oldal mögött, aki korábban hollywoodi sztárokkal dolgozott együtt.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés